ALLin™ Hot Start Bst Polymerase
Polymeráza ALLin™ Hot Start Bst je rekombinantní protein, který představuje velký fragment DNA polymerázy B. stearothermophilus exprimovaný v buňkách E. coli.
Detailní popis
Aktivita enzymu je při okolní teplotě blokována díky technologii horkého startu založené na molekulární inhibici a polymeráza se aktivuje až při teplotě 45-50 °C, což omezuje nespecifickou amplifikaci, tvorbu dimerů primerů, a proto je vynikající pro nastavení reakcí v okolním prostředí. Tato robustní polymeráza se silnou aktivitou vytěsňování vláken a vysokou teplotní tolerancí zajišťuje vysoký výtěžek amplifikace při konstantní teplotě při práci s nečistými cíli nebo cíli s nízkým počtem kopií a také se složitými templáty. Allin™ Bst Buffer obsahuje optimální koncentrace hořčíku a dNTP, což minimalizuje počet pipetovacích kroků. Tento systém ALLin™ Hot Start Bst Polymerase-buffer spolu s dodávaným enhancerem detekuje <3 DNA cíle v krátkém čase bez použití termocykleru. Tato bezglycerolová Hot Start Bst Polymerase je také vynikajícím nástrojem pro vývoj lyofilizovaných souprav suchého formátu pro detekci patogenů pomocí technik izotermické amplifikace.
Pro větší pohodlí doporučujeme naše formulace souprav:
ALLin™ HS Isothermal DNA Amplification Kit a ALLin™ HS Iso-Colorimetric DNA Amplification Kit, obě obsahující 2X master mix.
Technické vlastnosti polymerázy Hot Start Bst (velký fragment):
- Polymeráza je blokována při okolní teplotě a aktivuje se při teplotách nad 45 °C.
- Silná aktivita vytěsňování 5' - 3' vlákna
- Silná 5' - 3' polymerázová aktivita
- Žádná 5' - 3' exonukleázová aktivita
- Žádná 3' - 5' exonukleázová (korekturní) aktivita
- Pouze malá aktivita reverzní transkriptázy
- Optimální amplifikační teplota je 65 °C
- Rozsah pracovních teplot je 55-70 °C
- Optimální reakční doba je 20 minut (závisí na pufru).
- V případě potřeby lze reakci prodloužit na 30 až 60 minut.
- Enzym je inaktivován za 10 minut při 80 °C.
Použití tohoto produktu v určitých aplikacích může být chráněno patenty třetích stran. Uživatel musí analyzovat všechny příslušné licence pro omezené použití na etiketě a může potřebovat licence od třetích stran.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!