Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

ALLin™ Bst DNA Polymerase

Kód produktu: IDE020E* Výrobce: highQu GmbH professionally simple
2 581,23 Kč
2 133,25 Kč bez DPH
do týdne
1600 u

ALLin™ Bst DNA polymeráza je rekombinantní protein, který představuje velký fragment B. stearothermophilus DNA polymerázy exprimovaný v buňkách E. coli. 

Zobraz detailní popis

Detailní popis

Tato robustní polymeráza se silnou aktivitou vytěsňování vláken a vysokou teplotní tolerancí zajišťuje vysoký výtěžek amplifikace při konstantní teplotě při práci s nečistými cíli nebo cíli s nízkým počtem kopií i se složitými templáty. Allin™ Bst Buffer obsahuje optimální koncentrace hořčíku a dNTP, což minimalizuje počet pipetovacích kroků. Tento systém ALLin™ Bst DNA Polymerase-buffer spolu s dodávaným enhancerem detekuje <5 DNA cílů v krátkém čase bez použití termocykleru.

Tato bezglycerolová Bst DNA polymeráza je také vynikajícím nástrojem pro vývoj lyofilizovaných souprav suchého formátu pro detekci patogenů pomocí technik izotermické amplifikace.

Pro větší pohodlí doporučujeme naše formulace souprav:

ALLin™ Isothermal DNA Amplification Kit a ALLin™ Isothermal 1Step RNA Amplification Kit, které obsahují master mix s optimalizovaným vysoce účinným pufrem.

Technické vlastnosti velkého fragmentu Bst DNA polymerázy:

Silná aktivita vytěsňování 5' - 3' vlákna
5'-3' polymerázová aktivita
Žádná 5' - 3' exonukleázová aktivita
Žádná 3' - 5' exonukleázová (korekturní) aktivita
Menší aktivita reverzní transkriptázy (pro RNA použijte ALLin™ Isothermal 1Step RNA Amplification Kit (#IRK0101), který obsahuje RTázu)
Optimální teplota amplifikace je 65 °C.
Rozsah pracovních teplot je 55-70 °C.
Optimální doba reakce je 20 minut, v případě potřeby lze reakci provádět 30 až 60 minut.
Enzym se inaktivuje za 10 minut při 80 °C.
Použití tohoto produktu v určitých aplikacích může být předmětem patentů. Uživatel musí analyzovat všechny příslušné licence pro omezené použití na etiketě a v určitých případech může potřebovat licenci.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!